Bunnik fietsen utrecht

Eco Traveler N3 - elektrische vouwfiets

De Eco Traveller N3 is een elektrische vouwfiets met extra lage instap. Ideaal als u op zoek bent naar een opvouwbare elektrofiets waar u gemakkelijk op kunt stappen. De Eco Traveller N3 is uitgerust met een 36V Lithium Ion accu. In combinatie met een krachtige 250W motor in het voorwiel zorgt dat voor een fiets die u prettig ondersteunt en een aanzienlijke actieradius heeft. Het elektrisch systeem is geheel onderhoudsvrij.

Het elektrisch systeem is onderhoudsvrij en vrijwel geluidloos. Loskoppelen van elektrische componenten, bijvoorbeeld bij het vervangen van de banden gaat gemakkelijk. De stekkerverbindingen van de componenten zitten op logische plaatsen.

Het elektrisch systeem is ontworpen volgens het ' plug and play' principe. Bij het opnieuw aansluiten van losgekoppelde componenten of het aanbrengen van een nieuwe component volstaat het vastklikken van de stekker; nieuwe software installeren of instellingen opnieuw invoeren is niet nodig. Naast dat het elektrisch systeem nu dus zelf onderhoudsvrij is, vormt het is ook geen obstakel bij het uitvoeren van service- en onderhoudswerkzaamheden aan andere delen van de fiets. 

 

Beixo - electrische vouwfiets met cardanas

De beixo electra combineert het gemak van de beixo compact-vouwfiets en de cardan-as met een hoogwaardige elektrische aandrijving. De 20 inch wielen en de grote wielbasis maken de fiets heel stabiel. Zowel met als zonder de ondersteuning fietst de electra heerlijk. Met een simpele druk op de knop schakel je de motor in of uit. En met een gewicht van iets meer dan 20 kilo is het meteen één van de lichtste elektrische vouwfietsen.

De cardanas en de voordelen

Bij de trappers zitten twee tandwielen met een haakse overbrenging die een as aandrijven. En aan het eind van die as, bij het achterwiel zit weer zo'n setje haakse tandwielen. Deze drijven de versnellingsnaaf aan, die op zijn beurt weer het wiel aandrijft.

De voordelen van een cardanas in tegenstelling tot een normale ketting zijn: weinig onderhoud, geen olie, smeer of vuil, een stille aandrijving en het loskoppelen van bijvoorbeeld een achterband kan gemakkelijk en snel door middel van een paar bouten.

 

Proefrit

Bent u nog niet overtuigd van de vele voordelen die de elektrische fiets biedt? Neem dan gerust contact op of kom eens langs bij onze winkel voor een proefrit.

Op maandag en woensdag bieden wij ook de mogelijkheid om naar u toe te komen zodat u in uw eigen omgeving een proefrit kan maken.

elektrische fiets Pointer, Ecotrade, Eco Comfort